Dessert Godis kostråd

Tips choklad, bars, snacks och godis utan gluten, mjölk, socker och tillsatser

Inlägget innehåller annonslänkar för Bodystore och MEDS och Jordklok

Produkttips choklad, bars, snacks och godis utan gluten, mjölk, socker och tillsatser! Frågor på vilken choklad som är OK får jag hela tiden. Så nu skapar jag ett separat inlägg med tips på just bara choklad och annat gott.

Använd produkttipsen till uppkommande jul nyår och andra helger?

Jag har under en tid jobbat med flera listor med produkttips till deltagarna under onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat och medlemmarna i Smak för hälsa. Det har kommit upp massor av bra på allt möjligt i listorna; såser, växtmjölk, smaksättning, mjöler, glutenfri pasta och nudlar, köpe-bröd med OK innehåll osv osv… Kolla här…

ALLERGIER: inte alla produkter jag länkat till är cert. glutenfria eller mjölkfria. Jag rek. produkter baserat huvudråvaror och inte om en produkt innehåller spår av gluten eller mjölk. Har du t.ex. celiaki eller mjölkproteinallergi så behöver du som vanligt granska innehållsförteckningarna till produkterna.

Bars och kakor

OBS! Bars, torkad frukt och godis sötad med tex agave och kokossocker är också sötsaker så det är måttlig konsumtion om någon alls som gäller till vardags… Läs mer… Många av produkterna är för söta för att konsumera ofta trots att de har “ren” och bra innehållsfört. i övrigt.

Godis

Choklad

Snacks

(3) Comments

  1. […] Tips choklad, bars, snacks och godis utan gluten, mjölk, socker och tillsatser […]

  2. […] Tips choklad, bars, snacks och godis utan gluten, mjölk, socker och tillsatser […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d