kostråd

Mer än bara hälsosam mat…

…Kursen ger dig inte bara en simpel kostplan. Det ger helhetssyn på hälsa för att ge bästa möjliga resultat. Med det sagt, du får en mängd recept framtagna av Nilla som har bakgrund som kock.

Min fina braiga kurs som jag är så tacksam för! Så många som hunnit gå den genom åren! Det är verkligen underbart att fortfarande få så mycket positiv feedback av fler och fler som upptäckt sin egen väg till hälsa.

Det har varit fullt upp med annat under vår och sommar så jag har inte lagt så mycket fokus på att lyfta kursen ren och läkande mat. Men den utgör verkligen stommen i hela min verksamhet. Vill du ha verklig förändring inifrån och ut, så är det den du ska hoppa på.

-Varför deltagare väljer just denna kurs?

 • 10 år av nöjda deltagare: Kursen har utvecklats ganska mycket genom åren, men grundstommen är den samma sedan tio år. Tusentals nöjda deltagare representerar nu vårt program.
 • Nilla’s unika erfarenhet av samtalsterapi/coaching: Jag som skapat och leder kursen har gedigen bakgrund i att vägleda individer mot sunda livsstilsförändringar. Hållbarhet är ett viktigt ledord för mig! D.v.s att guida till bestående förändring.
 • Engagerande online-plattform: Du kan när som helst och var som helst ta del av kursmaterialet i din egen takt (fri tillgång udner ett år). Dessutom finns en aktiv medlemsgrupp som finns där för att stötta och inspirera dig på varje steg av resan. Nilla och team deltar aktivt och svara på frågor.
 • Mer än bara hälsosam mat: Kursen ger dig inte bara en simpel kostplan. Det ger helhetssyn på hälsa för att ge bästa möjliga resultat. Med det sagt, du får en mängd recpet framtagna av Nilla som har bakgrund som kock.

Du får…

 • Webb-baserad kurs
 • Nedladdningsbar e-bok
 • Nedladdningsbart recepthäfte
 • Menyplan för varje vecka och inköpslistor
 • 21-dagars-program med dagliga coachande lektioner
 • Medlemsgrupp där du möter mig och övriga deltagare.
 • Fördjupningslektioner för personlig utveckling

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: