Dessert kostråd

Chokladsorter utan gluten, mjölk, vitt socker och tillsatser

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Produkttips choklad utan gluten, mjölk, socker och tillsatser! Lista med massor av bra chokladkakor. Frågor på vilken choklad som är OK får jag hela tiden. Så nu skapar jag ett separat inlägg med tips på just bara choklad och annat gott.

Använd produkttipsen till uppkommande advent, jul och nyår?

Jag har under en tid jobbat med flera listor med produkttips till deltagarna under onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat och medlemmarna i Smak för hälsa. Det har kommit upp massor av bra på allt möjligt i listorna; såser, växtmjölk, smaksättning, mjöler, glutenfri pasta och nudlar, köpe-bröd med OK innehåll osv osv… Kolla här…

Inte alla sorter jag rekommenderar är helt sockerfria. Jag har tagit med chokladsorter med en liten mängd råsocker eller kokossocker. Jag använder själv oftast 80-100% choklad.

Choklad

(4) Comments

  1. […] Salted caramel cheesecake med chokladmousse-topping (vegan/växtbaserad, glutenfri, utan vitt socker) Raw cheesecake med pepparmynta & browniebotten Underbar raw blåbärscheesecake med choklad- och hasselnötsbotten Gudomlig äppelkaka (glutenfri, utan vitt socker) Mörk chokladtryffeltårta med valnötsbotten, vanilj och salt (raw, vegan) Lyxig chokladtårta med mocca/karamell-frosting (vegan, naturligt glutenfri, utan vitt socker) Tarte au citron (glutenfri, mjölkfri, utan vitt socker) Raw banoffee cheesecke Jordgubbstårta (raw, no-bake, vegan) Brownie med svarta bönor (vegan, glutenfri, utan vitt socker) Chokladsorter utan gluten, mjölk, vitt socker och tillsatser […]

  2. […] Kalorier: 71kcal | Carbohydrates: 2g | Protein: 1g | Fat: 7g | Mättat fett: 6g | Fleromättat fett: 1g | Enkelomättat fett: 1g | Natrium: 33mg | Kalium: 43mg | Fiber: 1g | Socker: 1g | Vitamin A: 1IU | Vitamin C: 1mg | Kalcium: 5mg | Järn: 1mg Chokladsorter utan gluten, mjölk, vitt socker och tillsatser […]

  3. […] Chokladtryffeltårta av sötpotatis med valnötsbotten Chokladsorter utan gluten, mjölk, vitt socker och tillsatser […]

  4. […] Välj alltså choklad med omsorg! Många sorter nu för tiden är ekologiska och fairtrade. Hitta  flertips på chokladsorter här… […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: