kostråd

Har du Epassi? Boka mig (kostrådgivning/coaching) och använd ditt friskvårdsbidrag

Tips! Visste du att kostrådgivning och coaching är avdragsgillt som friskvård? Både min kurs och mina rådgivningstjänster (träffa mig online) går att boka via t.ex. Epassi. Har du inte Epassi kan du ta kvitto och lämnar till din arbetsgivare.

Beroende på dina behov, boka antingen…

  1. Individuellt kostomläggningsprogram 3 veckor 
  2. 60 min kost-coaching
  3. Coaching – mat, kropp och känslor (60 min) 
  4. Kurs: kom igång med ren och läkande mat

Gör så här, antingen…

/Nilla

Min kostrådgivning

Jag jobbar med individanpassad kost och mat som medicin med mina klienter och kursdeltagare. Jag tar avstamp i ett funktionsmedicinskt tänk med antiinflammatorisk kost. Alla mina recept är utan gluten, mjölk och socker. Med bakgrund som kock och som hängiven foodie så står smak och matlagning i särskilt stort fokus i min rådgivning.

(1) Comment

  1. […] Läs hela inlägget av Nilla’s Kitchen här –> Har du Epassi? Boka mig (kostrådgivning/coaching) och använd ditt friskvårdsbidrag […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: