Hälsofilosofi kostråd

Nyårslöfte: äta mera tårta…?

“Tro inte någon riktigt förstår denna kurs stora potential på din framtida hälsa! Nilla är bara så klockren på sin unika kurs och denna kurs flexibilitet att möta många sätt att äta på!!!!”

Raw chokladtryffeltårta

“Jag lovar att äta mer tårta under 2021, av rätt sort…”

Hitta några favoritrecept på tårta längst ned i inlägget…

Lite nystarts-inspiration inför 2021… När vi byter kost och vanor som är mer i linje med vårt högsta bästa så innebär det inte att vi slutar med sådant vi älskar och gillar –  om det känns så så är vi på fel spår. När vi börjar med en ny kost så ska det kännas lustfyllt och inspirerande.

Tårta, godis och gastronomiska upplevelser är bland de viktigast ingredienserna i ett framgångskoncept för en kostomställning. Men av rätt sort såklart… Är du öppen för att hitta njutning och tillfredställelse på nya sätt? 

När vi väl tagit ett ärligt beslut om att må bättre för att vi förtjänar det, så landar också insikten att det vi mår allra bäst av är att ha en trygg relation med oss själv på ett inre plan. Det handlar alltså inte om att hitta en ny teori, diet eller guru att följa. Att lära oss att lyssna på oss själva och att helt enkelt genomföra det vi vet är rätt är nyckeln till långsiktiga resultat. 

Programmet 21 dagar ren och läkande mat har ett holistiskt perspektiv vilket innebär att vi inte enbart fokuserar på maten i sig utan även vanor, miljö, relationer, relationen till kroppen och till mat i dagliga mail och i onlineforumet. Du får med dig riktlinjer för och kunskap om hälsosam kost som räcker hela livet.

Det är möjligt att förändra sin relation till mat så att man verkligen vill ha och väljer hälsosam mat. Inte bara för att det känns bättre i kroppen utan för att man också lärt sig uppskatta att det är gott. Med fokus på det vi inkluderar i den nya kosten, istället för på det vi utesluter så kan inspiration och motivation börja flöda.

Ny chans att hoppa på programmet “21 dagar ren och läkande mat”. Vi startar 10 januari… 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: