kostråd

Nu är boken här, beställ hem idag! “Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk & socker”

sju steg bild

Nu är boken här och går att beställa hos både adlibris och bokus! Känslan är magisk! Jag lägger snabbt upp ett inlägg nu men jag kommer att skriva lite mer om hur boken kom till i ett senare inlägg. Just nu är det många som ska göra onlinprogrammet tillsammans med mig och boken, med start den 28 aug, som behöver få veta att den nu går att beställa hem!

Bokens innehåll har kommit till i mitt arbete både med individuella klienter och under onlineprogrammet “kostomställningen” som numera 100-tals människor tagit sig igenom. Recepten, informationen och 7-stegs-metoden i boken har alltså vuxit fram som ett svar på människors verkliga behov. Nu har jag vänt på pannkakan och vi kommer använda boken som underlag till onlineprogrammet! Detta kommer säkerligen att göra att programmet förändras och det ska verkligen bli spännande att upptäcka vad det i sin tur leder till…. Nu heter online-programmet istället 21 dagar till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker för att rimma med titeln till boken som vi följer under de tre veckorna.

Intentionen med boken Sju steg till ett friskare jag utan gluten mjölk och socker är att det ska vara en metodbok, en how-to-bok, en handbok i hur man gör en livsstilsförändring (permanent eller tillfällig) och varför… men det är också en kokbok med alla praktiska vardagsrecept man behöver för att leva hälsosamt, äta läkande och samtidigt njuta och imponera skeptiker med sin matlagning.

SjuKöp boken hos adlibris här…
Hos bokus här…
Boka onlineprogrammet här…

– Är maten vegetarisk?

-Det finns många valmöjligheter för hur man kan äta inom ramen för riktlinjerna för kosten.  Vi utgår efter boken “Sju steg till ett friskare jag” där de allra flesta recepten är vegetariska eller har råd och instruktioner om hur man anpassar recepten med animaliskt eller vegetabiliskt protein. Programmet passar alltså utmärkt för vegetarianer och veganer. Men vill man äta kött, fisk och ägg varje dag (likt Paleo) så är det också möjligt. Har man frågor under tiden så kan man dessutom oftast direkt eller inom några timmar få svar i facebookgruppen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: