Brunch Glutenfritt Mjölkfritt

Tips och recept till lyxig och mättande hälso-brunch utan gluten, mjölk och vitt socker

Servera en buffée av olika goda lyxigt hälsosamma frukost/brunch rätter i helgen. Här kommer några tips som alla gillar. Välj ett, två eller flera recept att servera i helgen enskida eller som buffée.

För den som vaknar först och kanske lagar det mesta åt alla andra som fortfarande ligger och sover? 🙂 Ayurvediskt kokt äpple är en perfekt så kallad pre-breakfast…

Så god grön smoothie med citrus! Det är ju inte bara dagen efter man har druckit alkohol som kroppen behöver återställa balansen. Även när vi har stressat, inte druckit tillräckligt eller ätit dåligt under någon dag eller flera, så reagerar kroppen med att svullna (hålla vatten) och bromsa naturlig utrensning och detox.

Med återställd syra/basbalans, vätskebalans och med elektrolyter, vitaminer och antioxidanter påfyllt så kan kroppen släppa vatten och börja rensa ut igen. En grön smoothie med extra utvalda ingredienser är verkligen den perfekta återställaren.

Avokadoyoghurt gör man snabbt genom att mixa avokado med antingen banan eller mango – en favorit under onlineprogrammen bland deltagarna. Servera med syrliga bär och lite nötter eller kokoschips för crunch.

Äppelpannkakor mmmm..

För den som är hungrig och vill ha något proteinrikt för skön mättnad och blodsockerbalans…

Riktigt mättande och lyxiga frukost/fika-scones. Bre med nötsmör och toppa med skivor banan och strö med kanel…

, ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: