Hormoner kostråd

Hormoner och signalsubstanser – föreläsning (förhandsvisning)


Mat och näring för hormonbalans


Inspelad föreläsning om hormoner & signalsubstanser ur ett funktionsmedicinsk perspektiv med kost och livsstilsråd.

– Hur mår du?

Vårt mående är uppbyggt och styrs av hormoner och signalsubstanser som fungerar som budbärare i kroppen. Många signalsubstanser är hormoner, men inte alla. Både hormoner och signalsubstanser byggs av den kost vi äter.

Den här föreläsningen gjorde jag och Zarah innan sommaren och vi blev överväldigade av uppslutningen! Läs några av recensionerna nedan. Nu kan du titta i efterhand – 2 timmar fullspäckad föreläsning med kunskap och råd. Utöver föreläsningen får du två PDF-filer, en med kostråd och recept och en med rekommenderade örter och tillskott.

Förhandsvisning av föreläsningen

Vill du veta hur du med kost och tillskott kan påverka ditt mående och styra dina nivåer av…

  • könshormoner
  • dopamin
  • serotonin
  • adrenalin
  • noradrenalin
  • kortisol
  • melatonin
  • endorfin
  • osv…?

Under föreläsningen berättar Nilla och Zarah om hur du bäst kan balansera upp dina hormoner och signalsubstanser på naturlig väg, med hälsosam livsstil, näring och örter.


Hur och vad äter jag när jag mår som bäst?


Nilla Gunnarsson är en uppskattad författare, kost- och näringsrådgivare och coach. Nilla har en bakgrund som kock och pedagog och driver http://www.nillaskitchen.se där hon inspirerar med hälsosamma tips och recept, och tar emot kunder för kostrådgivning.

Zarah Öberg är utbildad hälso- och medicinjournalist, naturläkare, näringsterapeut, örtmedicinare, kostrådgivare och hälsopedagog. Zarah har även mångårig skolmedicinsk utbildning inom medicin, driver en funktionsmedicinsk mottagning och brinner för att sprida kunskap via sin hemsida http://www.zarahssida.se 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d