Glutenfritt Mjölkfritt Sockerfritt

Tårta och bakverk till midsommar utan gluten, mjölk och vitt socker

Tips! Det är viktigt att kunna bjuda på riktig tårta ibland, och god tårta dessutom. Här på bloggen finns flera helt underbara tårtor och andra godsaker som du kan baka eller laga till midsommar. I det här inlägget får du tips på några av mina favoriter.

Bilden av midsommar är för de flesta en midsommarstång och en härlig gräddtårta med jordgubbar. Tårtan på bilden är en riktig festtårta med otroligt saftig mandelbotten, lemon curd (gjord med honung, kokosolja), vanilj, kokosgrädde, och jordgubbar…

Tre midsommartårtor utan gluten mjölk och socker

Kakor och bakverk

(1) Comment

  1. […] Läs hela inlägget av Nilla’s Kitchen här –> Tårta och bakverk till midsommar utan gluten, mjölk och vitt socker […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: