Glutenfritt Mjölkfritt Soppa

10 recept smakrika höstsoppor – antiinflammatorisk kost

Inlägget innehåller annonslänkar

Mättande, nyttiga soppor med massor av smak och kärlek som värmer och bygger hälsa inifrån hela hösten och vintern… Alla recepten är utan mjölkprodukter, gluten och socker såklart. Ren och läkande mat för mig handlar om att lyssna på flera principer för hälsa; bl.a. antiinflammatoriskt kost, att äta för blodsockerbalans, hormonbalans men även med inblandning från Ayurvediskt tänk osv… läs mer här…

Alla recepten är utan gluten, mjölk och socker med högt näringsinnehåll. Vissa är vegan/växtbaserade, andra med kött/kyckling och nästan alla kan anpassas så att det passar dina preferenser och smak.

Dela det här inlägget i sociala medier och prenumerera på recept och kostråd! 🙏🏼❤️ Jag är fortfarande hackad och kan inte logga in på facebook och instagram Läs mer här… Därför är det viktigt för mig att du som tar del av innehållet på bloggen delar mina recpet och inlägg utåt. För att hålla dig uppdaterad är det bra att prenumerera på bloggen ❤️

Till soppa behövs bra buljongpulver, hemmagjord buljong eller annan smaksättning. Det finns nästan inga bra färdiga buljongpulver eller tärningar med OK innehåll. Läs mer här om det. Men! Jag har tips!

Gör eget smakrikt och nyttigt benbuljongpulver (bara att blanda):

…ELLER… till och med koka egen buljong… ja, det tar tid men är ändå så värt det och så läkande…

Tips andra bra smaksättare i soppa och ren och läkande mat…

Man kan skapa massor av smak utan trista färdiga buljongpuvler och tärningar – här är flera exempel på goda och bra produkter som jag använder.


10 recept smakrika höstsoppor – antiinflammatorisk kost

(1) Comment

  1. Lisa says:

    The middle one looks delicious 😋

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Our Clients Say
257 recensioner
%d bloggare gillar detta: